Hani këto ushqime dhe nuk do e ndjeni vapën

Gjatë ditëve të nxehta të verës ju jeni gjatë gjithë kohës në kërkim të gjetjes së diçkaje të freskët.

Problemi kryesor në stinën e verës është gjetja e ushqimeve të duhura për t’i konsumuar gjatë këtyre ditëve, në mënyrë qëorganizmi juaj të mos ndihet i rënduar.

Disa nga ushqimet që duhet të konsumoni janë:

Trangujt, Dredhëza, Shalqiu, Ananasi, Mango, dhe Portokallet. /real-news.tv/