Hani më shpesh dhe digjni më shumë kalori

A e dini se sipas Fit Food, kompanisë ushqimore më të shëndetshme, duke ngrënë më shpesh digjni më shumë kalori?

Po e vërtet! Duke ngrënë më shpesh ju digjni më shumë kalori, duke tretur, përthithur dhe metabolizuar ushqimin që konsumoni.

Pse duhet të hamë më shpesh dhe në sasi më të pakët?!

Organizmi djeg kalori kur tret dhe absorbon ushqimin që konsumon.

Sa herë që ne hamë, fillon të funksionojë procesi i tretjes.

Nëse konsumojme 6 vakte të vogla në vend të 2 vakteve të medha, ne e fillojmë procesin e tretjes 3 herë më shpesh në ditë duke djegur 5-10% të kalorive ditore./real-news.tv

Burimi:Fit Food