fbpx

Harrojini ilaçet! Ja çfarë shëron limoni…

Keni probleme shëndetësore? Harrojini ilaçet!

Nëse keni probleme që ju shqetësojnë nga ana shëndetësore, ose estetike, hiqni dorë nga ilacet. Përdorni vetëmujë me limon.

Aknet:

Nëse vuani nga aknet, uji me limon mund t;ju ndihmojë që të ulni irritimin dhe të shmangni kthimin e tyre në të ardhmen. Gjithcka që duhet të bëni është të vendosni në fytyrë ujë me limondhe më pas ta shpërlani fytyrën me ujë të rrjedhshëm.

Gurët në veshka:

Limonët janë të mbushur mr potasium dhe rrisin nivelin citrik të urinës dhe bëjnë që gurët e veshkave të mos formohen.

Imunitetin e ulët:

Sic e kemi përmendur më herët, uji me limon mund të përmirësojë funksionimin e qelizave të bardha të gjakut duke përmirësuar sistemin imunitar dhe duke ndihmuar organizmin që të dallojë dhe të luftojë sëmundjet.

E ftohta dhe gripi:

Limoni ëhtë shumë i pasur me vitaminë . është një antioksidant natyral dhe ka fuqi të madhe antibakteriale. Pra është shumë i dobishëm për të luftuar gripin dhe të ftohtin.

Helmimi nga ushqimi:

Nëse jeni duke udhëtuar, ose dyshon se mund të jesh helmuar nga ushqimi, mund të pish ujë me limon për të parandaluar pasojat e helmimit.

/real-news.tv/