fbpx

Hetimi ndaj Trump/ zyrtarët amerikanë që do të dëshmojnë në seancat publike

Zyrtarët amerikanë që do të dëshmojnë këtë javë në seancat dëgjimore publike në hetimin e Dhomës së Përfaqësuesve për Presidentin Donald Trump përfshijnë diplomatin e lartë aktual në Ukrainë, ambasadorin e mëparshëm atje dhe një diplomat i cili ka kaluar pjesën më të madhe të karrierës së tij duke luftuar korrupsionin në Ukrainë.

Zyrtarët tashmë kanë dhënë dëshmitë e tyre pas dyerve të mbyllura. Ata ngritën këmbanat e alarmit për një përpjekje të Shtëpisë së Bardhë për të bërë presion ndaj Ukrainës për të kryer hetime të motivuara politikisht që Trump kishte kërkuar për rivalin e tij politik, Joe Biden.

Seancat dëgjimore që do të mbahen të mërkurën dhe premten do të jenë të parat që do të mbahen në publik./real-news.tv/