fbpx

Himara ‘pushtohet’ nga pushuesit, policia i tërheq vëmendjen por…

Shumë qytetarë kanë nisur plazhin, mirëpo në Himarë policia ka shkuar pranë tyre.

Efektivët i kanë tërhequr vëmendjen por më pas janë larguar sepse nuk ka asnjë urdhër të shkruar në letër që ndalon pushuesit të frekuentojnë plazhet.

Ato rregulla e urdhra i vendos kryeministri Rama në facebook por jo të gjithë kanë mundësi dhe dëshirë ta ndjekin