Historia prekëse e Denisit, Rama publikon videon

Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një histori sa prekëse edhe të veçantë.

Rama ka publikuar historinë e një djali të ri I quajtur Denis i cili ka lindur me një disfunksion në duar.

Edhe pse është paragjykuar që ditën e parë të shkollë, Denisi nuk është ndalur duke studiuar. Ai sot është diplomuar për ekonomik në Universitetin e Elbasanit dhe ka aplikuar në platformën e bashkëqeverisjes për tu punësuar.

Tashmë Denisi është i punësuar pranë Bashkisë së Prrenjasit si specialist i personave me aftësi të kufizuara.

“Mirëmëngjes ,dhe me historinë prekëse të Denisit, i cili falë edhe mbështetjes nga Bashkia e Prrenjasit, pasi shkruajti në Platformën e Bashkëqeverisjes është sot një shembull për t’u marrë nga të gjithë, ju uroj një fundjavë të qetë”, shkruan Rama.

.

MIRËMËNGJES ?dhe me historinë prekëse të Denisit, i cili falë edhe mbështetjes nga Bashkia e Prrenjasit, pasi shkruajti në Platformën e Bashkëqeverisjes është sot një shembull për t'u marrë nga të gjithë, ju uroj një fundjavë të qetë?

Publiée par Edi Rama sur Vendredi 23 novembre 2018

Lër një koment