I bëri atentat prokurorit/ Gjykata jep vendimin për Redjan Rrajën

Në këto momente po zhvillohet gjyqi ndaj Redjan Rrajës, i cili është arrestuar për sulmin me armë që u bë ndaj prokurorit të Durrësit Arjan Ndoja.

Gjykata ka vendosur se ndalimi i tij ka qenë i ligjshëm dhe burg pa afat.

Rraja është shprehur se nuk ka lidhje me ngjarjen.