fbpx

I pari person transagjinor që del në kopertinën prestigjoze

indya-moore.jpg

Indya Moore ka treguar se ajo është personi i parë transgjinor që ka dalë në faqen e parë të revistës prestigjoze ELLE.

24 vjeçarja transgjinore, e cila identifikohet edhe njeri pa gjini, që do të thotë se ata nuk e definojnë vetveten as meshkuj apo femra dhe ata preferojnë ti referohemi me përemrat ata/ato, ka folur për këtë përvojë në intervistën që e kanë publikuar në numrin e qershorit të Elle.

Duke e shpjeguar se sa vështirë është që të krahasoj situatën e tyre, ylli i Pose ka thënë për revistën.

“Nuk e kuptoj çfarë është trafikimi seksual në atë kohë. Gjuha që njihja ishte ata ishin, thelbësisht, gjoksi i im. Por, unë isha vetëm një fëmijë atëherë”, ka thënë ai për mediat.

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303