fbpx

I prek të gjithë Emina Cunmulaj, shpërthen në lot kur flet për njeriun e saj shumë të dashur

Ajo është një prej shqiptareve më të bukura dhe më krenare. Modelja Emina Cunmulaj tërheq gjithnjë vëmendjen e publikut.

Ajo ishte sot ishte e ftuar në “Historia ime”. Teksa fliste, Emina tregoi se njerëzit e pyesin pse ndihmon kaq shumë dhe përgjigja e saj ishte do t’i ngjajë nënës së saj sa thoji i gishtit të këmbës.

‘Gjatë lu.ftës kanë kaluar shumë refugjatë që mami im i ka dhënë bukë për të ngrënë, rrobat tona ua ka veshur atyre. Mami është një engjëll që e kam kudo me vete ku shkoj, është një femër që ka qenë më e forta në këtë botë, ka lu.ftuar për gjithçka, së pari për veten, pastaj për 6 fëmijë se ne jemi 3 motra, 3 vëllezër. Shumë njerëz pyesin pse i bën këto gjëra, pse ndihmon njerëzit. Unë nuk di ndryshe. Mami im ka patur shpirtin më të bardhë në botë. Dua t’i ngjaj mamit sa thoji i gishtit te kembes.’- u shpreh Emina teksa shpertheu ne lot.