Ikona e muzikës që do të performojë në ‘Eurovision 2019’

Screenshot_20-5.jpg

Ylli i popit njoftohet se ra dakord në parim për të marrë pjesë në garën prestigjioze të këngëve, megjithatë, ka ende disa pabarazi në shumën e kërkuar nga përfaqësuesit e këngëtarit.

Related image
Pop diva Madonna njoftohet se është në negociata për të marrë pjesë në Eurovision 2019 Song Contest që do të mbahet në majin e ardhshëm në Tel Aviv.

Madonna njoftohet se po bisedon me organizatorët për të performuar në Eurovision Song Contest, e cila do të mbahet në Tel Aviv më 2019, tha Ynet.

Related image

Izraeli fitoi të drejtën për të organizuar garën vjetore në 2019 pasi Netta Barzilai u shpall fituesja e vitit të kaluar

Sipas raportit, Madona shprehu marrëveshjen e saj për të ardhur në Izrael, por negociatat vazhdojnë mbi kushtet financiare.

Konkursin e Këngës Eurovision 2019 do të zhvillohet në Tel Aviv midis 14 dhe 18 majit.

Aktiviteti pritet të tërheqë mbi 10,000 pjesëmarrës ndërkombëtarë. Gjatë 3 viteve të fundit, numri i vizitorëve ndërkombëtarë në Tel Aviv pothuajse është dyfishuar dhe pritet të arrijë një nivel të ri të gjithanshëm në vitin 2019.

Të martën, komuna e Tel Aviv njoftoi krijimin e një “qyteti tendësh” për të ndihmuar qyteti do të merret me fluksin e pritur të vizitorëve, pasi priten mbi 10,000 turistë ndërkombëtarë.

Qyteti “tendë” do të funksionojë për një periudhë prej dy muajsh nga maji deri në qershor, tha bashkia, ndërsa qyteti përgatitet për ngjarje ndërkombëtare përfshirë Eurovizionin dhe Parade e Tel Aviv Pride.

Francisco LEONG (AFP/File)

scroll to top