fbpx

“Iku ajo se mbaroi preze*vativët”. Zbardhen përgjimet, vajza: Vetëm punë…inshallah më ecën…

Pak më parë 2 pronarë hotelesh dhe 5 shtetase të cilat ushtronin prostitucion kanë përfunduar në prangat e Policisë së Kavajës.

Shqiptarja.com ka zbardhur dhe përgjimet që janë kryer, ku njëra prej vajzave që ushtronte prostitucion flet me shoqen e saj, e cila i tregon se sot është e vetme, ndërkohë tregon se ka bërë dy ditë pushim.

“Dje dhe pardje nuk dola se u ç’lodha, po shplodhet robi, punë, punë përditë dhe sot dy veta. Kam kapur deri në 11:00, në 12:00 fillova inshAllah më ecën pasditja se jam dhe vetëm se iku ajo tjetra se i mbaroi prezervativët”, thotë një nga vajzat në përgjimet.