fbpx

Infermierë, drejtor banke dhe mësues të infektuar me Covid-19, si paraqitet situata në Kavajë?

Serish kanë shpërthyer raste të reja me Covid-19 në vendin tonë. Mësohet se së fundmi në Kavajë, është infektuar me koronavirus një drejtor banke private.

Ndërkohë, raportohet se edhe gruaja e tij është e infektuar. Kjo e fundit, mësohet që të jetë mësuese gjimnazi në qytet.

Dy raste të reja me COVID-19 kanë dalë në Urgjencën e Spitalit të Kavajës, të cilët janë dy infermierë që punojnë aty.