fbpx

Italia, gati për eksperimentimin e vaksinës COVID-19 te njerëzit

Italia mesa duket është gati që të provojë vaksinën anti-COVID mbi trupat njerëzore.

Kjo vaksinë e prodhuar nga kompania italiane bio-teknologjike “ReiThera” do të eksperimentohet në 90 persona të shëndetshëm, 45 prej të cilëve janë të moshës nga 18 në 55 vjeç dhe 45 të tjerë nga mosha 65 deri në 85 vjeç.