Ja çfarë thonte Enver Hoxha për grekët

“Shqipëria është vend paqedashës. Nëse ndonjë fqinji nuk i pëlqen fqinjësia normale dhe korrekte…”

Për më shumë shikoni videon:

Lër një koment