Jessie J u përgjigjet krahasimeve me Jenna Dewan dhe mesazhin prekës e ka për të gjitha gratë

Screenshot_3-21.jpg

Pas Jenna Dewan edhe Jessie J ka reaguar ndaj krahasimeve mes saj dhe ish- partneres së të dashurit Channing Tatum.

Këngëtarja britanike ka publikuar një deklaratë të gjatë në Instagram, ku  zbuloi se refuzonte të argëtohej duke u përballur me një grua tjetër.

Në mesazhin e saj shkruante se qëllimi i vetëm  ishte të të frymëzonte vajzat e reja që të ndiheshin rehat me pamjen e tyre dhe u predikon grave të qëndrojnë  të forta së bashku për të ndryshuar botën.

“A është zgjedhja e një femre nëse është e bukur apo jo  një aktivitet i mirë për gratë që të marrin pjesë? Jo. A marrin gratë një mësim pozitiv nga ai? Jo.

Kam kaluar shumë nga fëmijëria ime duke u përpjekur të jem rehat me lëkurën time, ashtu si shumë vajza të tjera të vogla dhe kur u rrita vendosa të zhvilloj  karrierën time muzikore duke bërë shumë muzikë për të ndihmuar dhe frymëzuar veten dhe të gjithë gratë e tjera për bukurinë e tyre nga brenda.

Njeriu ka nevojë për botën. Më shumë se kurrë. Ne të gjithë jemi të bukur. Ne jemi të mjaftueshëm vetëm ashtu siç jemi. Jini më të mirët! Ju nuk mund të zgjoheni dhe të jeni dikush tjetër përveç jush. Pra, ju lutemi ta doni fytyrën tuaj, trupin tuaj, mendjen tuaj, zemrën tuaj. Bëhuni të mirë për veten dhe për ata që janë përreth jush.

Jini të ndjeshëm me fjalët tuaja. Nuk e keni idenë se çfarë mund të bëjnë për dikë. Zonja, vetëm ne jemi të forta. Por së bashku? Gratë  mund të ndryshojnë me të vërtetë BOTËN. Me dashuri Jessica”.

scroll to top