fbpx

“Jo kosh karavidhesh pa din as iman” Rama e sqaron njëherë e mirë modelin e koalicioneve

Kryeministri Edi Rama me anë të një statusi në Twitter ka shpjeguar edhe një herë se si do të funksionojnë koalicionet. Rama sqaron se modeli i ri do të jetë gjerman e plotësisht evropian, koalicion tamam, me zë, figura e program, jo kosh karavidhesh pa din as iman.

“Sa për modelin lindor, modeli i koalicionit që kemi s’është as perëndimor, as jugor,as verior dhe prandaj nuk gjendet askund në lindje a në perëndirm! Modeli i ri do të jetë gjerman e plotësisht evropian, koalicion tamam, me zë, figura e program,jo kosh karavidhesh pa din as iman!”, shkruan Rama.