Jo vetëm banorët e Astirit, edhe minatorët protestojnë

Një grup minatorësh po protestojnë prej 18 orësh para Kryeministrisë.

Ata mbajnë në duar parrulla ku shkruhet “Qeveritarë! Mos u tallni me djersën tonë” dhe “Qeveritarë, kërkojmë veç të drejtën tonë”.

Lër një koment