Junckerin e tall edhe Nard Ndoka

Kryetari i Partisë Demokristiane, Nard Ndoka wshtw tallur me Presidentin e Komisionit Evropian, Jean-Claude Junker, duke postuar foton e këtij të fundit duke u puthur me Kryeministrin Rama.

Sipas demokristianit, Presidenti i KE i di zgjedhjet në Shqipëri në muajin prill. Ndoka shkruan se Junker është pijanec dhe me tendencë për LGBTI.

“Rëndë ky Juncker; pijanec dhe tendencë për LGBTI! Të keqen e Knutit! Ky i din zgjedhjet lokale në Prill, pupu, mirë që nuk e kemi në Shtator!”, shkruan Ndoka. /Real-news.tv/