Justin Bieber dhe Hailey Baldwin do bëjnë cermonin e tyre martesore?

Justin Bieber dhe Hailey Baldwin u martuan në mënyrë të fshehtë disa muaj më parë, dhe edhe pse tashmë e quajnë “burrë” dhe “grua” njëri-tjetrin, ende nuk ekziston një ceremoni martesore aktuale në vepra. Një burim tha për People se panvarsisht ndryshimit te mbiemrit të Hailey nuk do të thotë se ata nuk do të bëjnë një ceremoni para shokëve, familjes dhe Perëndisë per të shkëmbyer zotimet e martesës.

“Ata duan të festojnë hapur martesën e tyre”, tha burimi. “Kjo është arsyeja pse Hailey vendosi të ndryshojë emrin e saj. Ajo e do martesën me Justin. Ata ende planifikojnë një martesë dhe një ceremoni fetare. ”

Fillimisht, çifti u përpoq të jetë i qetë për statusin e tyre të ri, por tani ata kanë vendosur të jenë krejtësisht të hapur për këtë. “Pasi u martuan për disa javë, ata të dy e kuptuan se në të vërtetë ndiheshin si burri dhe gruaja pa pasur një ceremoni fetare”.

Për të nderuar falënderimet e tyre të parë (dhe ditëlindjen e Hailey), Justin ndau këtë pikturë në Kanada, duke marrë kohë për të reflektuar mbi faktin se ishte festimi i tij i parë si njeri i martuar.

“Falënderimi i parë si një njeri i martuar. Së pari të dyja palët e familjes janë bashkuar,” shkroi ai. “Marrëdhëniet janë të vështira dhe dashuria nuk është gjithmonë e lehtë, por faleminderit Jezusin që më tregoi se si!

Fjalët e mençura nga Biebs, siç është zakonisht. Tani që kjo është jashtë rrugës, mos ngurroni të filloni të shikoni për çdo detaj të mundshëm të martesës së tyre …

Lër një koment