fbpx

“Kam kaluar 2 herë atak paniku, zgjati 20 minuta”. Anxhela Peristeri: Të rreh zemra, të merret fryma..

Këngëtarja Anxhela Peristeri ka deklaruar në emisionin Rudina se gjatë periudhës së izolimit ka përjetuar 2 herë atak paniku që kanë zgjatur diku te 20 minuta siç thotë ajo.

“Pas 2 muajsh kam kaluar atak paniku 2 herë, që më ishte mbledhur ndoshta nga kjo situatë, se unë ndonjë hall tjetër nuk kisha. Dhe tani kur e kujtoj, e kujtoj si një periudhë të zymtë. Sikur të merret fryma, sikur të rreh zemra, zgjat gati 20 minuta. Duhet të konsultohesh me një psikolog, duhet të bësh një jetë të qetë pa ankth pa stres, duhet ta mbash mendjen të impenjuar, të bësh stërvitje. Por fatmirësisht nuk e kisha të shpeshtë, më ka kapur gjithsej 2 herë”