“Kam trokitur në shumë dyer por…”. Alketa Vejsiu rrëfen ç’i thoshte burri për Sanremon

Fill pasi njoftoi se do të jetë pjesë e Sanremos, Alketa Vejsiu ka reaguar sërish e nxitur dhe nga komentet e shumta që ka marrë.