fbpx

Kamionçina që bën pica (Foto)

Zero ndotje mjedisi dhe pica pa fund. Po flasim për një kamionçinë të re Toyota, që përveçse transporton, edhe i bën picat.

E quajtur Tundra PIE Pro, është në gjendje që të bëjë një picë Margherita brenda pak minutash.

Ky është një mjet elektrik i krijuar nga stafi teknik i njësisë sportive Toyota në bashkëpunim me një restorant Pizza Hut.

Pica bëhet për 6 minuta dhe po brenda pak minutash i shkon porositësit.

pica1 pica2 pica3
<
>

Lër një koment