20.5 C
Tirana
E mërkurë, 29 Maj, 2024

TË FUNDIT

“Kaney West bën viktimën, kur në të vërtetë është një fëmijë i paditur në trupin e një burri të rritur.”

spot_img

Takimi mes Kaney West dhe Donald Trump në shtëpinë e bardhë për të diskutuar mbi dhunën e cila rritet në qytetin e lindjes se reperit, Cikago si dhe për reformen e burgjeve që nisi bashkëshortja e tij, Kim Kardashian, pati diskutime për njerëzit por fokusi kryesor nuk duhej të ishtë kjo sipas Clay Cane.
Më pak se një muaj para zgjedhjeve afatmesme, një burrë që ka pranuar të jetë krenar jo lexues i librave dhe jo-votues, u takua me Donald Trump në Shtëpinë e Bardhë.
Kanye West përfundimisht mori dëshirën e tij narcisiste.
Kështu është shprehur mikpritësi i Radios Sirius XM, Clay Cane për takimin mes Kanye West dhe Donald Trump.
Ai ka kritikuar figurën e Kanye dhe Trump për takimin mes tyre ndërkohë kur njerëzit kanë probleme më të mëdha duke luftuar me jetët e tyre nga Uragani Michael.

Ai shprehet se viktima në këtë mes nuk është Kaney por viktima janë njerëzit e vërtet, janë mijëra fëmijë që u çrrënjosën nga prindërit e tyre në kufi dhe u mbyllën në zonat e shkruara.

Viktimat janë njerëzit e zinj dhe kafe të cilët përsëri do të shohin abuzim,paragjykim.

Nëse Kanye ishte një burrë 41-vjeçar i zi që jetonte në anën jugore të Çikagos, ai nuk do të nënshkruante “Bëni Amerikën e Madhe Përsëri”. Fama e paratë si dhe jeta me klanin Kardashian i ka dhënë atij privilegjin të jetë me padurim injorant. Ai është kryesisht imun ndaj politikave të rrezikshme të Trump.

Kur vjen puna te takimi i Kanye me Trump për të diskutuar “zezakët” – Kanye, ne nuk kemi nevojë për ju. Askush nuk ka nevojë për ju. Kemi nevojë për burime, jo si një hero imagjinar. Mos harroni, rapperi është bërë një multimilioner duke krijuar art nga kultura e zezë, por sjellja e tij sinjalizon se ai nuk e respekton kulturën në kapelën e tij “Make America Great Again” dhe “skllavëria është një zgjedhje”. një abuzim abstrakt antikushtetues të pushtetit.
Ky ka qënë komenti nga Clay Cane për takimin mes tyre.

Fotografia e Real News.tv

Fotografia e Real News.tv

spot_img

Latest Posts

spot_img

Më të lexuarat