Katy Perry kritikon Donald Trump për “përgjigje të pashpirt” ndaj zjarreve të Kalifornisë

Screenshot_12-10.jpg

Katy Perry ka kritikuar reagimin e Presidentit të SHBA Donald Trump ndaj zjarreve në Kaliforni si “absolutisht pa zemër”.

Presidenti Donald Trump ia ka lënë fajet menaxhimt të dobët të pylltarisë.

Nuk ka asnjë arsye për këto zjarre masive, vdekjeprurëse dhe të kushtueshme të pyjeve në Kaliforni, përveç se menaxhimit të pyjeve që është kaq i dobët. Janë dhënë miliarda dollarë çdo vit, me aq shumë jetë të humbura, të gjitha për shkak të keqmenaxhimit të madh të pyjeve. Zgjidheni tani ose nuk ka më fonde federale për pjyet.!, shkruante Trump në Twitter.

Të paktën nëntë vetë kishin vdekur në zjarrin e zjarreve në Kaliforni dhe 150,000 njerëz evakuan shtëpitë e tyre në kohën e fjalimit të Trump. Numri i të vdekurve që pas deklaratës së tij u rrit në 23.

Perry u përgjigj:Kjo është një përgjigje absolutisht e pashpirt, nuk ka edhe politika të përfshira. Vetëm familje të mira amerikane humbasin shtëpitë e tyre si ju ne Tweeter, duke evakuuar në strehimore”.

Popstar më parë vlerësoi zjarrfikësit që po punojnë për të kontrolluar flakët.

Ka shumë të panjohura sonte … por ajo që dimë është që ne jemi këtu për ju dhe si komunitet ne do të ndihmojmë në çdo mënyrë. Mirënjohje të jashtëzakonshme për të gjithë respondentët e guximshëm të parë atje duke vënë jetën e tyre në rrezik për kaq shumë familje.

 

scroll to top