Këngëtarja e njohur bën bamirësi, hap dy shkolla

Screenshot_8.png

Këngëtarja e njohur, Shakira ka njoftuar se do hapë dy shkolla në vendin e saj të lindjes, Kolumbi.

Bëhet me dije se shkollat e reja do hapen në Cartagena dhe Barranquilla me Fondacionin e saj Pies Descalzo.

Në shkolla do të kenë mundësinë të shkollohen më shumë se 2000 studentë.

“Nuk ka asgjë më të këndshme sesa të shohësh një fëmijë që mund të ishte përfshirë në trafik droge, jo vetëm duke përfunduar shkollën e mesme por edhe duke u përgatitur për universitet”-tha këngëtarja.

scroll to top