Këngëtarja e njohur bën në trup portretin e Michael Jackson

Këngëtarja e njohur Morena Taraku përveç talentit të saj në fushën e muzikës, prej kohësh ka tërhequr vëmendjen e shumë personave në llogarinë e saj në Instagram..

Morena është tepër e apasionuar pas tatuazheve dhe së fundmi kemi zbuluar edhe një personazh publik që ajo e adhuron.

Taraku ka publikuar një foto në Snapchat ku shfaqet portreti i Michael Jackson në krahun e saj.

Po, portreti i yllit të popit është gdhendur në trupin e Morenës dhe ajo ka dashur që këtë ta ndajë me të gjithë ndjekësit.

“Kush tha që ai ka vdekur? MJ”, mbishkruan Morena