Kërkesa e çuditshme e vrasësit para ekzekutimit të tij

5677442-0-image-a-15_1541119576832.jpg

Edmund Zagorski, një vrasës gjakftohtë, i cili ishte i dënuar me vdekje ka përbërë serish lajm.

63 vjeçari u ekzekutua në karrigen elektrike të enjten e kaluar. Kërkesa e fundit e Zagorskit ishte të hante një vakt me bishtaja, mish derri dhe thëllëze.

Ndërsa, i pyetur për fjalën e tij të fundit para se të fillonte ekzekutimi i tij, Zakorski tha: “Le të fillojë festa!”

Dëshmitarët e ekzekutimit thanë se Zagorksi ishte i buzëqeshur teksa iu vendos koka në karrigen elektrike.

Zagorski u dënua për sulmet e prillit të vitit 1983 për vrasjen makabre të dy burrave gjatë një marrëveshjeje droge.

scroll to top