fbpx

Këto 10 shtete ofrojnë arsim universitar 100% falas

Plaza-de-Espana-Seville4-1.jpg

Arsimi mbetet një ndër çështjet më të diskutuara jo vetëm në Shqipëri por në mbarë botën. Zakonisht të arsimohesh me standarde duhet edhe të paguash kosto të larta për vitin akademik si ndodh edhe me disa nga shkollat më prestigjioze të njohura në botë.

Ka disa vende që kanë provuar se edhe arsimi falas mund të jetë një mënyrë e mirë për të mirë arsimuar studentët.

Ka një numër vendesh ku dikush mund të përfundojë arsimin e lartë pa paguar asnjë monedhë! Ju mund të duhet të merrni vetëm me një punë me kohë të pjesshme për të plotësuar dëshira të tjera përveç ushqimit dhe fjetjes që janë të garantuara nga vetë universiteti.

Belgjika

Gjermania

Norvegjia

Suedia

Austria

Finlanda

Republika Çeke

Franca

Greqia

Spanja

 

REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303