fbpx

Këto shprehje mbajnë larg ankthin dhe ju duhet t’i mësoni patjetër

0_b6BXnNypwel8JBGl.jpg

Sipas njё programi neuroglosik, (NLP), ka disa fjalё dhe shprehje tё cilat ndikojnё nё ndjesitё dhe sjelljen e njerёzve. Nga ato qё ta bёjnё ditёn mё tё bukur, mjafton vetёm t’i thuash, por edhe t’i besosh vёrtet.

Cilat janё?

“Sot ishte njё ditё e mirё”

Thuaje sa mё shpesh dhe mbaj vetёm gjёrat pozitive tё ditёs nё fund tё saj.

“Kuptoj”

Mё e rёndёsishme se tё kesh gjithmonё tё drejtё, ёshtё tё jesh edhe i vetёdijshёm.

“Tё dua”

Tё gjithё duan ta thonё dhe tё gjithё duan ta dёgjojnё.

“Kam besim tek ti”

Tё gjithё kanё nevojё pёr njё mbёshtetje nё kёtё botё.

“Mund t’ia dal edhe kёtё herё”

Sapo ta thuash, ke bёrё gjysmёn e rrugёs pёr t’ia dalё.

“Bёra aq sa kisha mundёsi”

Ёshtё mirё tё ndihesh mirё me veten, dhe pёr ato qё bёn.

“Urime!”

Nёse e thua pa pikёn e xhelozisё, do e vlerёsosh veten mё shumё.

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303