Kim dhe Kylie eksperimentojnë me stilin, guxojnë të veshin…

Një arsye pse bota i do kaq shumë Kim Kardashian dhe Kylie Jenner është për shkak të gatishmërisë që kanë për të eksperimentuar me stilin e tyre.

Ndoshta kjo është arsyeja pse motrat aktualisht renditen si dy personat e famshëm më me ndikim në modë.

Mini fundet me të fundit? Pantallona të shkurtra për biçikletë dhe atlete si të babit? Veshjet e zhveshura? Po, po dhe po! Këto vajza  guxojnë  çdo ditë për të shtyrë kufijtë e asaj që konsiderohet ‘normale’.

Por, siç është natyra e eksperimentimit, nganjëherë ajo funksionon, ndërsa herë të tjera, domethënë, thjesht nuk funksionon.

Që të gjykoni vetë më mirë, po ju lëmë me një imazh që motrat ndanë ku shihen të veshura më jumpsuits pa një këmbë