fbpx

Kishtë rënë në det, gjendet trupi i shqiptarit pas 17 muajsh kërkime

Trupi i shqiptarit Laert Beqaj është gjetur pas 17 muajsh kërkime. I riu u gjet i vdekur 3 ditë më parë në Andro.

Ai u shpall i zhdukur që më 10 prill 2019. I riu kishte rënë në det midis Tinos dhe Andros.

Skenarët e zhdukjes së tij janë nga më të ndryshëm, të cilët ende nuk janë konfirmuar, por që mbeten për të hetuar.