Kjo javë do të jetë java më e mirë për këto shenja të horoskopit

Është koha që të reflektoni në forcën tuaj të vërtetë dhe ta lini të shtresohet, sepse java e parë e nëntorit 2019 do të jetë java më e mirë për këto shenja të zodiakut: Gaforren, Akrepin dhe Peshqit.

Kjo është një kohë emocionale dhe intuitive e vitit, kështu që nëse shenja juaj bie nën një nga treshet e lartpërmendura, ju do vërshoheni nga energji magjike.

Gaforrja: Po dashuroheni me botën përreth jush

Ju do të kapërceni monotoninë e realitetit tuaj këtë javë. Ndjeni gjërat shumë thellë, por emocionet tuaja të forta ndonjëherë funksionojnë kundër jush sesa për ju. Zemra juaj tani do t’ju udhëheqë drejt krijimit dhe miqësisë, si dhe dashurisë e romancës. Lëreni veten të jetë i mbushur me një oreks të pangopur për jetën dhe të bëjë çfarëdo qoftë ajo që ju bën të ndjeheni më të lumtur. Lini mënjanë shqetësimet dhe dyshimet tuaja, sepse meritoni të jetoni pa frenim.

Akrepi: Po thelloheni në konceptin e vetes tuaj

Me siguri ju keni bërë vetes kaq shumë pyetje se kush jeni dhe çfarë është ajo që mendoni të bëni. Megjithatë, nuk ka një përgjigje – ka përgjigje të panumërta. Ju jeni një mori gjërash dhe keni për qëllim të jeni gjithçka që ju zgjidhni. Mos lejo presionin të të shtyjë të bësh diçka vetëm pse duhet bërë. Nëse gërmoni thellë në zemrën tuaj dhe harroni atë që mendon dikush tjetër, ju e dini se kush jeni. Kaloni kohë duke imagjinuar se ku dëshironi të jeni dhe vlerësoni ku jeni tani.

Peshqit: Imagjinata juaj po ju çon në vende reja të bukura

Ju keni fuqinë për të rregulluar plotësisht perspektivën tuaj këtë javë. Nëse keni pasur probleme të shihni mundësitë përreth jush ose të ndiheni pozitivë për jetën, është koha që ta hapni zemrën drejt bukurisë që ju rrethon. Në vend që të jeni pesimist ose apatik, shfrytëzoni diçka të re. Nëse jeni të ftuar diku, pse të mos shkoni? Nëse ndiheni të mërzitur, pse të mos i ndryshoni gjërat? Kozmosi ju premton se nuk do të pendoheni duke marrë një rrugë që devijon nga rruga juaj e zakonshme. Ka kaq shumë njohuri për tu mbledhur.