fbpx

KLP publikon listën e prokurorëve, ja kandidatët për KED

Këshilli i Lartë i Prokurorisë ka publikuar ditën e sotme listën me kandidatët për Këshillin e Emërimeve në Drejtësi.

  1. I) Prokuroria e Përgjithshme

Arta Marku

Adnan Xholi,

Adnand Kosova,

Alfred Progonati,

Alma Muça,

Anila Leka,

Arben Kraja,

Bilbil Mete,

Kujtim Luli,

Sokol Stojani,

Thoma Jano

  1. II) Prokuroritë e Apeleve

Dritan Peka,

Altin Dumani,

Arben Qosja,

Edmond Hyka,

Fatjona Memcaj,

Genti Xholi,

Nezir Gjoka,

Moisi Duda,

Ludovik Dodaj,

Altin Binaj,

Henrik Haxhiraj,

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, Rruga “Qemal Stafa” Nr. 1, godina e Prokurorisё sё Pёrgjithshme,Tiranë

Pelivan Malaj,

Kleanthi Zeka,

Brahim Dragjoshi,

Rozeta Qirjaqi.

Gjon Fusha.

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, në zbatim të ligjit nr. 115/2016 “Për organet e qeverisjes së sistemit të drejtësisë” i ndryshuar, publikon më poshtë listën e kandidatëve të cilët nuk plotësojnë kushtet dhe kriteret ligjore për t’u përfshirë në shortin për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi

  1. I) Prokuroria e Përgjithshme

Arqilea Koça

  1. II) Prokuroritë e Apeleve

Ferdinand Elezi,

Alfred Agolli,

Artan Bajrami,

Irma Balli

Elvin Gokaj

Këta prokurorë nuk plotësojnë kushtin e vendosur në nenin 221/1 gërma “b” të ligjit nr.115/2016.

Lista me kandidatët që plotësojnë kushtet dhe kriteret ligjore për t’u përfshirë në shortin për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi si dhe lista me kandidatet që nuk i plotësojnë kushtet dhe kriteret ligjore, i dërgohet Presidentit të Republikës dhe Kuvendit të Shqipërisë.