fbpx

Kohë pandemie/ Rama jep lajmin e mirë: Shtyhen sërish me 3 muaj këstet e kredive

Nëpërmjet një postimi në rrjetet sociale, Kryeministri Edi Rama ka dhënë sot një lajm të mirë për të gjithë ata që kanë një kredi.

Rama tha se pagesa e kësteve të tyre do të shtyhen sërish me 3 muaj.

MESAZHI I RAMES

🟢 LAJM I MIRË

BASHKËFIRMOSËM ME GUVERNATORIN E BANKËS SË SHQIPËRISË NJË SHTYRJE TË MËTEJSHME TREMUJORE TË KËSTEVE TË KREDIVE DERI NË 31.08.2020 DHE GJITHASHTU BANKA E SHQIPËRISË MIRATOI NJË LEHTËSIM PËR BANKAT E NIVELIT TË DYTË, QË TË BËJNË RISTRUKTURIME PROAKTIVE TË KREDIVE DERI NË 31.12.2020 ME SHTRIRJE NJË OSE DISAVJEÇARE, SIPAS SHKALLËS SË VËSHTIRËSIVE TË ÇDO BIZNESI🤝