Kokainë në dyshek dhe vazo, si u arrestuan shqiptarët në Itali

Dy të rinj shqiptarë janë arrestuar nga karabinierët e Raguzës dy të rinj shqiptarë. Arrestimi i tyre është bërë pas kontrolleve të bëra nga policia, e cila vuri re disa lëvizje të dyshimta madje edhe në zona të papritura.

Gjatë inspektimit të kryer në afërsi të parkingut të qendrës tregtare “Farms”, u vu re një makinë e dyshimtë, me të cilën drejtuesi u përpoq të arratisej nga karabinierët.

Shqiptarët 26 dhe 21 vjeç kishin në posedim 4 gram kokaine të ndarë në zona. Menjëherë pas kësaj policia kontrolloi edhe banesës, ku u gjetën edhe 2 gram kokainë e fshehur brenda një dysheku. Midis vazove të luleve në tarracë, u gjet një kavanoz që përmbante 17 gram kokainë.

Të dy shqiptarët janë vendosur nën arrest shtëpiak deri në vendimin përfundimtar nga gjykata.

Lër një koment