fbpx

‘Komisar KATANI’ mbështet kauzën e artistëve për Teatrin, do jetë në Tiranë…

Kur artistet jane ne kulmin e protestës ndaj qeverise, kur Rama iu bën presion për të shembur godinën e Teatrit Kombëtar dhe ata po rezistojnë të ngujuar në atë godinë në shenjë rezistence, vjen një lajm surprizë.

Michele Placido i njohur për shqiptarët si Komisar Katani do të jetë në Tiranë besohet javën që vjen për të dhënë një shfaqje në Teatrin Kombëtar si shenjë mbështetje për ta.