fbpx

Koronavirusi/ Çfarë po ndodh?! Policia rrethon Klinikën Infektive

Një ngjarje shumë e çuditshme raportohet se po ndodh në këto momenti në Kosovë. Në oborrin e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, është parë numër i shtuar i efektivëve të policisë.

Gjithashtu një zonë është mbyllur me shirita të Policisë së Kosovës dhe është ndaluar kalimi tek Klinika Infektive brenda QKUK-së.

Ende nuk dihet arsyeja e rritjes së numri të policëve në këto ambiente, pasi as zëdhënësit e policisë nuk kanë dhënë ndonjë informacion se cila është arsyeja e këtij numri të madh efektivësh.