Koronavirusi gjithnjë e më i frikshëm, del raporti alarmant

Koronavirusi çdo ditë e më shumë po rezulton një rrezik gjithnjë e më i madh. Mësohet se Numri i rasteve të prekur nga koronavirusi është rritur në mbi 69,000 në të gjithë botën, ndërsa dje u raportua dhe vdekja e parë në Evropë.

1,669 persona është shifra që jepet zyrtarisht në lidhje me vdekjet.

Shumë vende kanë pezulluar lidhjet tregtare dhe  udhëtimet me Kinën në përpjekje për të përmirësuar përhapjen e virusit. Kjo javë ka qenë java me numrin më të lartë të të prekurve, kur në një ditë janë raportuar 15 000 persona vetëm në Kinë.