fbpx

Koronavirusi/ Në Kapshticë vetëm termometra të thjeshtë, s’ka pajisje të specializuara

Në një lidhje direkte nga pika doganore në Kapshticë gazetarja e Fax News Nasije Ibro, tha se janë marrë masa të gjitha masat dhe nuk ka asnjë problematikë deri tani” .

Gjithashtu gazetarja shtoi se në doganë është vendosur edhe staf mjekësor. Personeli deri tani është i pasjisur vetëm me elementët bazë si termometra të thjeshtë dhe maska të thjeshta

Sa i përket mjetve të specializuara nuk kam vënë re pasi ketu vetëm i diagnostikojnë dhe japin ndihmën e shpejtë

Levizjet janë normale si gjithmonë dhe situata është e qetë dhe pasi edhe ata që hyjnë e dalin nuk paraqesin panik nga virusi”.

E pyetur në lidhje me anën tjetër të doganës gazetarja shprehet se edhe në doganën greke janë marrë masat e nevojshme dhe në koordinim me autoritetet shqiptare.