fbpx

Koronavirusi në Shqipëri/ Karantinë dhe gjimnastikë në ballkonin e shtëpisë

Ditën e sotme të gjithë janë izoluar në shtëpitë e tyre, pasi nuk ka asnjë lëvizje deri në mëngjesin e nesërm. Mirëpo, ka edhe nga ata persona që e kalojnë kohën duke u marrë me aktivitete fizike.

Siç shihet dhe në foton e mësipërme një i moshuar ka zgjedhur që në këto ditë karantine të bëjë gjimnastikë në ballkonin e shtëpisë.

Duhet theksuar se i moshuari duhet të merret si shembull, aq më tepër për të rinjtë.