“Kosovën duan ta shesin me para në dorë”

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në një intervistë për “Tempora” nga Sonila Meço në Ora Neës, tha se nuk mund t’i jepet Serbisë veriu i vendit që ka një pasuri prej 500 miliardë dollarë.

Kushdo që lëviz në kufij është në agjendën e Putinit. Ridizanjimi i kufijve është agjentë e Putinit. Me ju thënë shqiptarëve jepni veriun 500 miliard, ku Shqipëria buxhetin vjetor e ka 4 miliardë dhe Kosova 2 miliardë. Krejt është kalkulim i agjenturave të Moskës, në të cilën kanë rënë në grackë plot në Kosovë dhe në Shqipëri dhe kanë marrë paret e tyre.”/real-news.tv/