Kourtney Kardashian heq dorë papritmas nga reality show i familjes së saj

Fansat nuk do ta shohin Kourtney Kardashian  në sezonin e ardhshëm të Keeping Up me Kardashians.

Gjatë një paraqitje të kohëve të fundit në Entertainment Tonight, nëna e tre fëmijëve zbuloi se ajo do të bënte një hap prapa nga reality show i familjes së saj për t’u përqëndruar te fëmijët e saj – djemtë Mason, 9 vjeç, Reign 4 vjeç dhe vajza Penelope, 7.

“Unë thjesht vendosa të kaloj më shumë kohë si nënë dhe të vendosja më shumë energjinë time atje,” i shpjegoi ajo ET‘s përpara se ti siguronte fansat duke thënë, por unë nuk po them lamtumirë.

Unë mendoj se ju do të duhet të shihni më shumë në sezonin e ri, sezonin 18,” vazhdoi Kourtney, 40 vjeç. “Ende nuk po transmetohet, por po filmohet. Tani, në këtë dhomë ”.