fbpx

“Krimi i Organizuar dhe Pastrimi i Parave”. Pas viteve studim, Naim Mëçalla sjell botimin e shkëlqyer për studentët, avokatët, prokurorët

FOTOJA.jpg

Prof. Asoc. Dr. Naim Mëçalla, Dekan i Fakultetit të Drejtësisë në Kolegjin Universitar “WISDOM” është një nga studiuesit më të thelluar rreth fushës së Krimit të Organizuar dhe Pastrimit të Parave.

Pas disa viteve studim, Prof. Asoc. Dr. Naim Mëçalla vjen për studentët e Fakultetit të Drejtësisë me tekstin “Krimi i Organizuar dhe Pastrimi i Parave”. Botim i shkëlqyer i cili është i vlefshëm edhe për profesionistët e fushës së Drejtësisë si: avokatët, oficerët e policisë gjyqësore, prokurorët, gjyqtarët dhe studiuesit në fushën penale.

Të interesuarit për të blerë librin “Krimi i Organizuar dhe Pastrimi i Parave” mund të na shkruajnë në:

klinikawisdom@gmail.com .

Advertisement
REKLAMO NE REALNEWS +355 69 33 33 303