Kryebashkiaku, tur dëgjesash në Tiranë, Veliaj e nis nga Pazari i Ri

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ka nisur një tur dëgjesash me qytetarët në të gjithë kryeqytetin.

Veliaj e ka nisur këtë tur, i cili do të përqendrohet te diskutimi për buxhetin 2019, duke nisur nga Njësia 8, ekzaktësisht nga Pazari i Ri.

Veliaj tha se një nga projektet më transformuese dhe që pritet të japë një impakt tepër pozitiv në ekonominë e qytetit është edhe projekti i përbashkët i Bashkisë së Tiranës me Fondin Shqiptaro-Amerikan për rehabilitimin e zonës së 9-katësheve.

Veliaj sqaroi se sheshi “Skënderbej” do të lidhet me “Pazarin e ri”, në një zonë që do të jetë hapësirë biznesi, duke gjeneruar edhe mjaft vende të reja pune.

Lër një koment