Kryemadhi: Politika nuk ekziston sot

Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka folur në lidhje me situatën politike në politike në vend nga qyteti i Elbasanit. Pasi uroi shqiptarët për festën e Ditës së Verës, Kryemadhi tha se sot politika nuk ekziston, duke dalë nga shinat.

“Nëse do kishim Gjykata dhe një klasë politike të përgjegjshme, sot do kishim çmime më të ulëta dhe më shumë vende pune. Politika nuk ekziston dhe ka dalë nga shinat. Politika sot nuk ekziston dhe në këtë ditë të ringjalljes siç simbolizon kjo ditë të kemi dhe një ringjallje të politikës dhe vlerave”, u shpreh kryetarja e LSI./real-news.tv