Kur ke bërë seks për herë të fundit? Këngëtari ‘tall’ Bamir Topin: Më ke bërë…

Këngëtari i njohur Klajdi Haruni, si rrallë herë ka zgjedhur që të bashkëbisedojë me ndjekësit e tij në Instagram duke ndarë momente nga jeta e tij private.

Por ndryshe nga shumë personazhe të tjerë të shoëbizzit, përgjigjet e Klajdit kanë qenë shumë kreativ dhe të shoqëruara me video, kryesisht me fraza të shkëputura të thënë nga politikanë.

Një nga pyetjet që i kanë drejtuar ndjekësit Klajdit ka qenë “Kur ke bërë seks për herë të fundit?” dhe Klajdi ka zgjedhur një frazë pikante të thënë nga ish-presidenti Bamir Topi:

“Më ke bërë një pyetje shumë interesante, shumë interesante…”