fbpx

Kush janë 2 të infektuarit e parë në Bajram Curr dhe si u prekën? Detajet…

Ministria e Shëndetësisë ka dhënë më parë detaje për dy të infektuarit e parë në qytetin e Bajram-Currit Mësohet se të infektuarit janë një çift bashkëshortësh të moshës 48-50 vjeç, të cilët jetojnë në lagjen Partizani.

Burri 50-vjeçar është punonjës i shërbimit informativ në Tropojë, ndërsa gruaja është mësuese bën me dije kryetari i bashkisë Tropojë Rexhe Beberi.

Pavarësisht se gruaja është me profesion mësuese nuk ekziston mundësia e infektimit të nxënësve, pasi masat e mara nga autoritet e hedhin poshtë kët hipotezë, duke qenë se shkollat janë mbyllur që prej datës 8 mars.