fbpx

Ky është ‘makeup-i’ perfekt për stinën e vjeshtës

Vera ende nuk ka mbaruar por meqënëse po afrohet vjeshta, çdo gjë duke nisur nga veshjet, nga ngjyra e flokëve e make up-it ndryshohen.

Shumë femra e dinë se me ardhjen e vjeshtës duhet të tregojnë më tepër kujdes për lëkurën dhe make up- in.

Sot do t’ju shqyrtojmë një tip make up- i i cili është shumë i përshtatshëm për ditët e freskëta të vjeshtës.

Baza e këtij make up- i është fondatina pak më e errët dhe ngjyrë të kaftë.

Për më tepër ndiqni video tutorialin: