Lady Gaga mund të jetë ndarë nga i fejuari, këto fakte po na bëjnë të dyshojmë

Natën e madhe të ndarjes së çmimeve Gramy Lady Gaga u paraqit pa të dashurin e saj Christian Carino madje nuk kishte vënë as unazën e saj të fejesës në dorën e majte.

Kjo i ka bere pak dyshues fansat të cilët nuk kanë lënë pa komentuar në rrjetet sociale dhe janë shpërndare shumë thashetheme mbi këtë fakt

Fakti i unazës ka qenë ai qe është vene më shumë re ajo nuk ka pasur në dore diamantin e madh as gjatë eventit, as pas tij

Gaga nuk e kishte vënë unazën e fejesës të dielën mbrëma në “Grammy”. Nuk ndodh gjithmonë që ta vendosë, por sërish fansat dyshojnë.

Christian nuk e shoqëroi partneren në “Grammy”. Edhe pse ai nuk e shoqëron në tapetin e kuq, zakonisht takohen brenda sallës së eventit dhe kjo gjë nuk ndodhi.

Gaga nuk e falënderoi dhe as e përmendi në fjalimin e saj pasi u ngjit në skenë për të rrëmbyer çmimin.Dhe ndërkohë që ishte pak e çuditshme që ajo nuk e përmendi  megjithateajo në thelb bëri të njëjtën gjë kur ajo foli në Golden Globes muajin e kaluar. Ajo iu drejtua një teme të përgjithshme (duke qenë një grua në industrinë e muzikës) në vend që të falenderonte vetëm një numër njerëzish në një listë.

Megjithatë, Christian ka të gjitha fotot e publikuara me Gaga-n në profilin e tij në Instagram, dhe kjo na qetëson disi.