LAJM I FUNDIT/ Tërmeti i fortë, tronditet Shqipëria dhe Tirana,

Një tërmeti  fortë është dnjerë në kryeqytet. Vetëm pak minuta më parë është lëkundur i gjithë vendi. Lëkundjet e fuqishme janë ndjerë në Kurbin, Dureës dhe në Fier.